Saturday, August 7, 2010

TINTA GURU BESAR


Bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnia dan rahmatNya, Blog yang merupakan laman Blog rasmi SKBT, Jerteh dapat disempurnakan dengan jayanya. Melalui kesempatan ini juga saya ingin merakam ucapan syabas dan tahniah kepada semua yang terlibat dalam usaha membina Blog ini,terutama Cikgu Azmi Abdullah[Penyelaras ICT SKBT]

Blog ini,sesuai dengan namanya seharus menjadi gerbang maklumat kepada semua pengunjung untuk mengetahui secara lebih mendalam lagi mengenai SK BUKIT TEMPURONG serta perkembangannya. Malah ia merupakan salah satu langkah utama yang diambil oleh pihak sekolah untuk menyediakan SKBT seiring dengan perkembangan Teknologi Maklumat (ICT).

Pembinaan blog ini adalah sejajar dengan cita-cita dan hasrat kerajaan untuk menjadikan Malaysia sebagai sebuah negara yang mampu melahirkan golongan celik komputer serta bersaing di persada dunia. Ini sekali gus menepati kehendak Wawasan 2020 yang meletakkan matlamat menjadikan Malaysia sebagai negara maju.

Sekali lagi saya mengucapkan ribuan syabas dan tahniah kepada semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung.
Sekian, wassalam.

Selamat bertugas dan bersama-samalah kita meningkatkan prestasi sekolah pada tahun 2010 ini.Saya yakin kita mampu merealisasikannya.

En.Abu Bakar bin Ismail
Guru Besar


PENAFIAN

PENAFIAN:Admin Blogger tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.Copyright © 2008 SK Bukit Tempurong. All rights reserved